dimarts, 16 de novembre de 2010

Menús de menjador


Des de l’AMPA tenim clar que els nostres esforços han d’anar encaminats a donar impulsos educatius en totes les accions que realitzem. No volem oblidar-nos que estem en un centre educatiu i que, com a AMPA, volem col·laborar fermament en l’educació dels nostres fills i filles.

És per aquest motiu estrictament educatiu que vam sol·licitar la col·laboració d’una dietista a l’hora d’elaborar una planificació correcta dels menús escolars per tal d’ofertar una alimentació saludable, equilibrada, variable i que tingués en compte valors gastronòmics i culturals.

I com en tot procés, hi ha un punt de partida i un camí a recórrer; hem de ser prou flexibles, àgils i humils per saber rectificar, si cal, i anar perfilant els menús a les necessitats reals un cop feta una primera valoració.
Per aquest motiu una comissió formada per membres de l’AMPA, les cuineres, el personal responsable del menjador i la dietista es van reunir per tal de fer aquesta valoració inicial.

Per això veureu que s’han fet alguns retocs en els menús amb els que vam iniciar el curs.

Us adjuntem la programació de menús per a la temporada tardor-hivern i primavera-estiuMolt agraïts per la vostra col·laboració i restem a la vostra disposició.

1 comentari:

Mercè ha dit...

Buscava els menús de primavera -estiu, però només veig els de tardor-hivern. Pot ser que no estiguin penjats?