divendres, 8 de gener del 2010

Socialització de llibres

  • Recordeu que el curs passat us vàrem comunicar que en el curs 09-10 iniciaríem el projecte de socialització de llibres? Doncs bé el projecte ja s’està portant a terme. Aquest curs hem socialitzat els llibres d’ anglès de 1r CM i de 1r CS i els de música de 1r CM i de 2n de CM.
  • Per el proper curs 10-11 socialitzarem els llibres de matemàtiques des de 1r CM fins a 2n CS, i amb dos cursos més tots els llibres 1r CM fins a 2n CS quedaran socialitzats.
  • Estem contents d’haver pogut iniciar aquest projecte, tot i que ens està portant molta feina, la fem amb il·lusió. Som conscients dels valors que estem transmeten als nostres fills i filles, de l’ajut que aquest projecte està donant i donarà a totes les famílies.
  • Recordeu que aquest és un projecte compartit en el qual tots i col·laborem; pares i mares, alumnat, mestres i membres de l’AMPA. El fet de compartir-lo ens porta a tots a ser un gran equip amb uns objectius comuns.... Som escola pública i per tant la gratuïtat dels llibres ha de ser un exponent més.